Kehykset täydentävät kasvosi

Monille silmälasit ovat olennainen osa persoonallisuutta, jopa niin, että niiden puuttuminen tekee olon alastomaksi. Toisaalta silmälasien huomaamattomuus muiden katsoessa kertoo siitä, että kehysvalinta on ollut oikea. Haetpa näyttävyyttä tai huomaamattomuutta, löytyy valikoimistamme varmasti sinulle sopivimmat.

Silmälasit ovat usein edullisin tapa tehdä kasvojen kohotus. Kehysvalinnalla voidaan täydentää kasvojen muotoa tai vastaavasti häivyttää vaikutelmaa esimerkiksi kasvojen pituudesta, kulmikkuudesta tai poskien pyöreydestä. Myös vaikutelmaan nenänkoosta voidaan vaikuttaa kehysvalinnalla.

Värivalintaa helpottaa tietämys omasta värikartasta – onko se viileä vai lämmin? Mikä on ihon ja hiusten väri? Mitkä värit kuuluvat olennaisesti omaan pukeutumiseen?

Kysy myös yhteisostoalennuksesta, jos hankit samalla kertaa kahdet lasit. Juhlaan ja arkeen? Töihin ja harrastuksiin? Autolla ajamiseen ja lukemiseen omansa?

Kysy lisää myös heijastuksia ja häikäisyä vähentävästä pinnoituksesta tai aurinkolaseista vahvuuksilla!

Meillä palvelevat optikot Aira Metsäranta ja Tarja Savinainen ja silmälasihioja Sven-Erik Ekblad ja silmälääkäri Mirja Sjöstedt.

Klikkaa alla olevasta linkistä lisätietoja Essilorin sivuilta.

Tietoa näöstä ja linsseistä - www.essilor.fi

ryhmäkuva.jpg