Ihana valo - ihanat lasit

Auringonvalon positiivinen merkitys ihmisille on kiistaton, kunhan iho ja silmät suojataan liialliselta suoralta valolta. Aurinkolaseilla on erityisen tärkeä merkitys silmien hyvinvoinnille keväthangilla, veneessä, laskettelurinteissä ja kohtia aurinkoa ajettaessa – myös lasten silmät on tärkeää suojata kunnolla UV-suojaa tuovilla laseilla. Aurinkolasit tuovat suojaa myös kevään ja syksyn viimoilta, lentävältä hiekalta, joissain tapauksissa ehkä myös ei-toivotuilta katseilta.

Aurinkolasit viimeistelevät sporttisen ilmeen, rantalookin, festarien asennetta uhkuvan pukeutumisen tai suoralinjaisen citylookin. Aurinkolaseissa trendit vaihtuvat tiuhaan – tosin sporttimalli ja mustat citylasit ovat yleensä mukana vuodesta toiseen. Innoitusta aurinkolasivalintaan voi hakea muotimaailman catwalkeilta, retromeiningistä tai isojen kehysten, dramaattisista hollywood-tyylistä.

Astele liikkeeseemme Kauppakeskus Centrumiin ja löydät trendikkäimmät aurinkolasivaihtoehdot! Kysy myös aurinkolaseja vahvuuksilla!

Oakley_logo_c_300.png